Pizza pec jednoposchodová E 4 RedFox

Znížená cena! Pizza pec jednoposchodová E 4 RedFox Zobraziť väčšie

00006144

Nový produkt

RM GASTRO

Pizza pec jednoposchodová E 4, RedFox s komorou na pečenie o veľkosť 70 x 70 x 15 cm. Komora je opatrená osvetlením, šamotovým dnom a analógovým teplomerom. Rozsah teploty od 50 do 450 °C. Pec RedFox je vhodná do všetkých prevádzok, avšak svoju prácu najlepšie zastane v pizzériách s vyšším denným výdajom.

Viac detailov

Cena s DPH1 372,55 €

Zľava-147,83 €

Pôvodne 1 520,38 € s DPH
Cena bez DPH1 134,34 €

Možno kúpiť aj na splátky

5.0

Parametre:

  • Šamotové dosky o hrúbke 14 mm
  • Teplomer komory analógový
  • Vnútorné osvetlenie
  • 2x termostat
  • Regulácia teploty 50 ° - 450 °C
  • Odvod pary - nastaviteľný
  • Komín pre odťah vlhkosti
  • Presklené dvierka
  • Pre pizzu pr. 4x 33 cm
  • Rozmery (šxhxv): 975 x 835 x 412 mm
  • Rozmery vnútorné: 700 x 700 x 150 mm
  • Príkon / napätie: 4,8 kW / 400 V
  • Váha: 78 kg

Tabuľka dát

Napájanie400 V
Počet paterJednopatrová

RM GASTRO

RM GASTRO

Pod značkami rm RedFox Ponúkame ucelený sortiment produktu TECHNOLÓGIÍ používaných v gastronomických prevádzkach po celom svete. Zákazník sa moze spoľahnúť na naše Profesionálne služby aj komplexné riešenie kuchynských prevádzok. V spolupráci s našimi obchodnými partnermi Ponúkame v každej KRAJINE Presne sa, čo Naši zákazníci potrebujú.

Príslušenstvo

5.0
Známka 
17.11.2015

+krásně se mi vlezou 2 pizzy vedle sebe


  • Pro 0 z 1 je toto hodnocení užitečné.
  • Byl tento komentář pro vás užitečný?
Známka 
22.3.2014

+nerezová pizza pec
+kvalitní šamotové desky
+velké plus rozměr komory


  • Pro 1 z 1 je toto hodnocení užitečné.
  • Byl tento komentář pro vás užitečný?

Napsat svou recenzi!

Napsat recenzi

Pizza pec jednoposchodová E 4 RedFox

Pizza pec jednoposchodová E 4 RedFox

Pizza pec jednoposchodová E 4, RedFox s komorou na pečenie o veľkosť 70 x 70 x 15 cm. Komora je opatrená osvetlením, šamotovým dnom a analógovým teplomerom. Rozsah teploty od 50 do 450 °C. Pec RedFox je vhodná do všetkých prevádzok, avšak svoju prácu najlepšie zastane v pizzériách s vyšším denným výdajom.

Zpráva

send a message