SVT-PSAG358
Nový produkt
Novinka na gastronomickom trhu nemôže chýbať v žiadnej kuchyni. Povrch mraziacej pracovnej dosky s teplotou -34,4 ° C dokáže zmraziť mnohé kvapalné, krémovité potraviny na ich povrchu, čím získate mrazené či napoly mrazené pokrmy s chrumkavou krustou a studeným, krémovým vnútrom. PolyScience® Anti-Griddle™ je klasické stolné zariadenie s neobvyklou schopnosťou rýchleho zmrazenia omáčok či pyré.
Tento produkt už nie je dostupný
Dátum dostupnosti
PolyScience® Anti-Griddle™ je klasické stolné zariadenie s neobvyklou schopnosťou: rýchleho zmrazenia omáčok či pyré. Vďaka tomuto zariadeniu je možné získať mrazené či napoly mrazené pokrmy s chrumkavou krustou a studeným, krémovým vnútrom. Táto neobvyklá konzistencia je kľúčom k neskutočným a úplne unikátnym pokrmom.
Parametre :