Plne automatická stolná leštička príborov TAMAI EAGLE EVO Nový rad automatických leštičiek príborov TAMAI EVOLUTION využívajúci technológiu ACTIVE CONTROL, ktorá umožňuje jednoducho a intuitívne sledovať prevádzkové fázy leštičky príborov priamo z ovládacieho panelu.
Nový prehľadný elektronický ovládací panel je vybavený LCD displejom, ktorý zobrazuje rôzne prevádzkové fázy počas prevádzkového cyklu (napr. fázu predohrevu, pripravenie na prevádzku, režim STAND-BY, alebo potrebu vymeniť kukuričnú leštiacu a sušiacu kukuričnú náplň). Vďaka týmto inováciám a už preukázanému vynikajúcemu výkonu sú naše stroje ešte konkurencieschopnejšie a všestrannejšie.
Výkon modelu TAMAI EAGLE EVO je cca 5 až 6000 kusov príborov za hodinu. Uvedený model je odporúčaný pre prevádzky s kapacitou do 250 miest. Náplň : 4 kg kukuričnej drviny
Automatická leštička príborov TAMAI EAGLE EVO v kompaktnom celonerezovom prevedení (AISI 304). Model EAGLE je absolútnou novinkou v oblasti leštičiek príborov. Leštička je určená pre stredné aj náročnejšie gastronomické prevádzky s kapacitou až do 250 miest a výkonom leštenia 5 až 6000 ks príborov za hodinu.
Zariadenie je tepelne a zvukovo izolované (opláštenie pohlcujúce zvuk), tým prináša výraznú úsporu energie a najmä zníženie hladiny hluku v prevádzke. Je vybavené novou elektronickou doskou EVO, ktorá obsluhu ľahko naviguje pri ovládaní stroja.
Jednoduchá obsluha : príbory sa umiestnia do plniaceho otvoru v hornej zadnej časti zariadenia, následne sa samovoľne posunú šmýkačkou do nerezového vibračného tunela s leštiacou náplňou (sušená kukuričná drvina), vybaveným výkonným ventilovaným ohrevom (sušenie a sterilizácia) a vibračným motorom ( ). Každý kus je perfektne vyleštený: vysoká teplota udržuje kukuričné granule stále suché, neporušené a pripravené na leštenie ďalších a ďalších kusov príborov.
Príbory sú automaticky vibračným leštiacim procesom dopravené do výstupného otvoru v pravej časti čelného panelu, odkiaľ samovoľne vypadávajú do priloženej prepravky uloženej na výsuvnej polici.
Zariadenie môže byť ďalej umiestnené na pojazdnom podstavci umožňujúci jednoduchú manipuláciu a transport (príplatkovo). GARANTOVANÁ TEPLOTA = STÁLA KVALITA SUŠENIA Príbory vkladané do zariadenia sú vlhké a chladné, je preto veľmi dôležité udržiavať kukuričnú drvinu v stabilne vysokej teplote z troch dôvodov: STÁLE VÝSLEDKY, DEZINFEKCIA a zníženie VLHKOSTI STÁLEJ VÝSLEDKY: mierou absorpcie vlhkosti a schopností leštiť; vysoká teplota zaistí, že kukuričná drvina ani uprostred leštiaceho procesu nevychladne a nenapučí vodou, preto poskytne tie najlepšie výsledky pri vysokom výkone. DEZINFEKCIA: prebieha vďaka vysokej teplote, presnejšie povedané vďaka silikónovým vykurovacím telesám, ktoré dosahujú teploty 100 ° C až 130 ° C. Kukuričná drvina si tak stabilne udržuje teplotu 70 až 73°C, ktorá likviduje patogénne baktérie (potvrdené laboratórnymi testami). Zníženie VLHKOSTI: Vysoká teplota zabraňuje hromadeniu vlhkosti vo vnútri zariadenia, tým chráni kukuričnú drvinu pred tvorbou žmolkov a príbory pred stopami po vlhkej kukurici. Predlžuje životnosť kukuričnej náplne.