GIM-C37RF
Nový produkt
Najdokonalejšie lopaty na svetovom trhu, najodolnejšie, najľahšie s najdlhšou životnosťou, určené na sadenie do pece, neznečisťujú interiér pece múkou. Perforovaná hlava hranatej lopaty šírka 36cm.
ĽAHKÉ AKO PRIERKO
Karbónové vlákno je ušľachtilý materiál viazaný na vysoko inovatívne výrobné procesy a estetické cítenie, ktoré idú ruka v ruke so vkusom a technológiou. Používa sa v automobilovom priemysle (automobily Formule 1), na výrobu bicyklov, lietadiel alebo bežnejšie v športovom vybavení.
Spoločnosť GiMetal si vybrala tento materiál preto, aby mohla vyrábať neprekonateľne ľahké nástroje: lopata na pizzu s priemerom 36cm váži iba 640 gramov a vyznačuje sa tiež vysokou mechanickou odolnosťou, tepelnou izolačnou kapacitou, odolnosťou voči teplotným rozdielom a vplyvu chemických látok.
ODOLNÉ PROTI OPOTREBENIU
Hlava lopaty bola ošetrená špeciálnou úpravou nazývanou tvrdá anodická oxidácia, ktorá čiastočne prestupuje do zliatiny hliníka a čiastočne pôsobí na povrchu a mení pôvodný materiál, čím zaisťuje vysokú odolnosť proti opotrebeniu a odreniu. Kĺb madla hlavy tvoria dva prekrývajúce sa prvky upevnené tromi veľkými nitmi umiestnenými za sebou, ktoré zaisťujú bezpečnosť a pevnosť bez hýbania.
VÝHODA PERFORÁCIE
V povrchu lopaty sú špeciálne navrhnuté otvory, ktoré zaisťujú nízke trenie cesta a prepadávanie múky, čím bránia tomu, aby sa múka prichytávala zospodu pizze a pripaľovala sa.
STABILNÝ A BEZPEČNÝ ÚCHOP
Madlá sú vyrobené z oválnych trubiek, ktoré zaisťujú ľahké uchopenie a stabilitu, a zároveň bránia rotácii.
Upozornenie :
Povrchová vrstva je vo svojej hrúbke neodstrániteľná, pretože anódové oxidy vyrastajú priamo z povrchu pracovnej plochy.
Tá pôsobí ako anóda, na ktorej sa tvorí vrstva oxidov, ktorá z 50 % zostáva vyrastená dovnútra pracovnej plochy az 50 % vyrastá na povrch.
Parametre: