GIM-ACB32RF
Nový produkt
Lopata na pizzu sádzacia perforovaná Carbon 33/182 cm - najdokonalejšie lopaty na svetovom trhu, najodolnejšie, najľahšie s najdlhšou životnosťou, určené na sadenie do pece, neznečisťujú interiér pece múkou.
Parametre:
ĽAHKÉ AKO PRIERKO
Karbónové vlákno je ušľachtilý materiál viazaný na vysoko inovatívne výrobné procesy a estetické cítenie, ktoré idú ruka v ruke so vkusom a technológiou. Používa sa v automobilovom priemysle (automobily Formule 1), na výrobu bicyklov, lietadiel alebo bežnejšie v športovom vybavení.
Spoločnosť GiMetal si vybrala tento materiál preto, aby mohla vyrábať neprekonateľne ľahké nástroje: lopata na pizzu s priemerom 33cm váži iba 570 gramov a vyznačuje sa tiež vysokou mechanickou odolnosťou, tepelnou izolačnou kapacitou, odolnosťou voči teplotným rozdielom a vplyvu chemických látok.
ODOLNÉ PROTI OPOTREBENIU
Hlava lopaty bola ošetrená špeciálnou úpravou nazývanou tvrdá anodická oxidácia, ktorá čiastočne prestupuje do zliatiny hliníka a čiastočne pôsobí na povrchu a mení pôvodný materiál, čím zaisťuje vysokú odolnosť proti opotrebovaniu a odreniu. Kĺb madla hlavy tvoria dva prekrývajúce sa prvky upevnené tromi veľkými nitmi umiestnenými za sebou, ktoré zaisťujú bezpečnosť a pevnosť bez hýbania.
VÝHODA PERFORÁCIE
V povrchu lopaty sú špeciálne navrhnuté otvory, ktoré zaisťujú nízke trenie cesta a prepadávanie múky, čím bránia tomu, aby sa múka prichytávala zospodu pizze a pripaľovala sa.
STABILNÝ A BEZPEČNÝ ÚCHOP
Madlá sú vyrobené z oválnych trubiek, ktoré zaisťujú ľahké uchopenie a stabilitu, a zároveň bránia rotácii.
Upozornenie :
Povrchová vrstva je vo svojej hrúbke neodstrániteľná, pretože anódové oxidy vyrastajú priamo z povrchu pracovnej plochy.
Tá pôsobí ako anóda, na ktorej sa tvorí vrstva oxidov, ktorá z 50 % zostáva vrástla dovnútra pracovnej plochy az 50 % vyrastá na povrch.