Hnetače cesta sú špeciálnymi gastronomickými pomocníkmi, ktorí sú špecializovaní na spracovávanie rôznych druhov ciest a cesto na prípravu pizze nevynímajúc. Vďaka veľmi dômyselnej konštrukcii a odolnosti sú tieto hnetače cesta schopné spracovávať aj veľké objemy cesta a odpadá teda starosť s ručným miesením, ktoré poznajú napríklad naše babičky, ale predovšetkým každá gazdinka, ktorá cesto bežne ručne spracováva. Pri objemoch ciest, ktoré pizzeria denne vyrobí, je tento pomocník veľkou úľavou a pomocou. Reálne spracovanie ciest prebieha v otáčajúce sa Dizi, v ktorej rotuje hnetací hák. Pri nadobudnutí tohto profesionálneho gastronomického pomocníka je potrebné dbať predovšetkým na jeho následné použitie. Štandardne sú hnetače cesta vyrábané pre miesenie tuhého alebo ľahkého cesta, prípadne ich kombinácie. Ďalším kritériom by mal byť objem cesta, ktoré plánujeme spracovávať. Hnetače sa štandardne vyrába v objemoch pracovnej nádoby 7 až cca. 50 litrov.
Pod značkami rm RedFox Ponúkame ucelený sortiment produktu TECHNOLÓGIÍ používaných v gastronomických prevádzkach po celom svete. Zákazník sa moze spoľahnúť na naše Profesionálne služby aj komplexné riešenie kuchynských prevádzok. V spolupráci s našimi obchodnými partnermi Ponúkame v každej KRAJINE Presne sa, čo Naši zákazníci potrebujú.