Nárezové stroje sú kuchynskými strojmi určenými pre profesionálne narezanie rôznych druhov potravín. Zo základných a bežne používaných nárezových strojov, ktoré určite nájdete aj v našej ponuke, môžeme menovať krájače párkov, manuálne, poloautomatické, ale aj automatické nárezové stroje. rezačky mäsa, kombinovaná zariadenia- rezačka mäsa a tenderizér v jednom. Nárezové stroje sú štandardne vyrábané ako manuálne, poloautomatické a plne automatické. Ďalšou možnosťou členenie je tu nárezový stroj remienkový či závitovkový. U řemínkového treba počítať s prestávkami, kdežto nárezové stroje závitovkové sú schopné pracovať nepretržite a vie rezať aj zmrznuté kusy údenín (šunka carpaccio napríklad). Rezačky mäsa majú zvyčajne vyšší výkon motora a sú schopné dosiahnuť oveľa väčšieho výkonu za hodinu práce. Možnosťou je aj kombinovaný stroj, ktorý v sebe skrýva profesionálny rezačku mäsa spolu s možnosťou využitia tenderizér, určeného pre zmäkčenie a mierne naklepané mäsa.