Sitá sú ručným kuchynským náčiním, ktoré sa bežne používajú vo všetkých domácnostiach, ale aj profesionálnych prevádzkach k prosývání sypkých ingrediencí- múky, cukru, krupica, kakao a ďalšie sypké potraviny. Štandardne je sitko zhotovené z výpletu a to buď drôteného či v dnešnej dobe veľmi často používaného plastu. Ďalším druhom sít sú cedníková sitá, ktorá používame pre oddelenie napríklad cestovín od vody, ryža od vody a ďalšie. Do kategórie sít a odkvapávačov patrí tiež sitá na pečeňovú zátrepku, cez ktoré pretlačíme závarku priamo do polievky bez nutnosti tvorenia pečeňovej ryža lyžičkami. Taktiež sú v ponuke sitá pre tvorbu obľúbených halušiek. V ponuke našej firmy nájdete sita celonerezová a v dvoch prípadoch aj nerezová sita s drevenou rukoväťou.
Kuchynské sito jemné, priemer. 25 cm.
Pasírka JUMBO na hrniec priemer 260 mm
Pasírka JUMBO na hrniec priemer 320 mm
Pasírovacie sito hrubé, priemer. 10 cm.
Pasírovacie sito hrubé, priemer. 15 cm.
Pasírovacie sito hrubé, priemer. 18 cm.
Pasírovacie sito hrubé, priemer. 20 cm.
Pasírovacie sito hrubé, priemer. 22 cm.
Pasírovacie sito hrubé, priemer. 25 cm.
Plavák na korenie s retiazkou v nerezovom prevedení s priemerom 40 mm a výškou 155 mm
Sito kónické, priemer 200 mm v nerezovom prevedení