Mandolíny sú špeciálnymi kuchynskými pomocníkmi, ktorí sú v mnohých gastronomických prevádzkach úplne nepostrádateľnými. Slúži predovšetkým na pokrájané zeleniny, ale aj niektorých druhov ovocia na plátky. Typickou zeleninou pre použitie mandolíny je šalátová uhorka, ale aj paprika az ovocia napríklad jabĺčko. Mandolíny sú veľmi jednoduchými a napriek tomu veľmi užitočnými pomocníkmi v gastronomických prevádzkach.
Etažér sklenený, 3 poschodia Priemer 20/25/30 cm a výška 40 cm
Forma kruhová s priemerom 16 cm a výškou 6 cm
Forma obdĺžniková s rozmermi 39 x 29 cm a výškou 5 cm
Forma srnčí chrbát 30 x 11 cm. Oceľ s nepriľnavým povrchom, nie je vhodné do umývačky. Výška 5 cm.
Koncovka lisovaná - guľatá , priemer 7 mm
Lopatka na dezert , dĺžka 250 mm s dreveným úchytom. Nerez 18/10
Vojna polyetylénový, dĺžka 430 mm, priemer 43 mm
Vrecko cukrársky štandard, dĺžka 46 cm