Matkou všetkých dnešných pízz bola už stará plochá placka pochádzajúce zo starovekého Egypta a od Egypťanov ju neskôr prevzali Rimania. Už v 17. storočí sa začali objavovať pizzerie. Pizza ako výsledný produkt je prakticky upečená placka z kysnutého cesta potretá paradajkovým základom a pokladní rôznymi ingredienciami. Ak chceme mať v našej rešt...
Matkou všetkých dnešných pízz bola už stará plochá placka pochádzajúce zo starovekého Egypta a od Egypťanov ju neskôr prevzali Rimania. Už v 17. storočí sa začali objavovať pizzerie. Pizza ako výsledný produkt je prakticky upečená placka z kysnutého cesta potretá paradajkovým základom a pokladní rôznymi ingredienciami. Ak chceme mať v našej reštaurácii ponuku pízz a nespokojíme- ak sa s upečením rozmrazených kúpených pízz, potom budeme potrebovať profesionálne pomocníkov, ktorí nám pomôžu urobiť pri dodržaní základných postupov, urobiť tú najlepšiu pizzu, na ktorú sa nám budú konzumenti radi vracať. Základom pizze je teda správne vymiesené kysnuté cesto, čoho docielime pomocou nami ponúkaných hnetačov cesta. Potom je treba cesto riadne vyváľať a rozdeliť na rovnocenné diely. Potom už nám neostáva nič iné ako pizza cesto potrieť paradajkovým základom, poukladať požadovanými ingredienciami a pomocou nami ponúkané lopaty pizzu vložiť do rozpálenej pece. Podľa množstva pripravovanej pizze si môžeme vybrať, aký typ pece na pečenie pizze nám bude vyhovovať. Na výber je pizza pec jednoposchodová alebo dvojposchodová. V našej ponuke máme na 7 desiatok rôznych pizza pecí a tak záleží len na Vás, ktorá práve vyhovie Vašim požiadavkám. Po upečení už zostáva len pizzu pomocou rádelka nakrojiť a buď okamžite servírovati, prípadne pomocou nami ponúkané baličky na pizze pizzu zabaliť. Ak bude pizza na svojho konzumenta ešte nejakú dobu čakať, potom je vhodné túto pochutinu udržiavať stále teplú napríklad pomocou udržiavacích dosiek pre pizzu. Potom už nezostáva než popriať dobrú chuť.
Pec na pizzu BASIC 4, Prismafood s ľahkým a prehľadným mechanickým ovládaním, ktoré umožňuje individuálne nastavenie výkonu spodných a...
Hnetač cesta 10l HTF 10, RedFox má otočnú nerezovú neodnímateľnú nádobu s priemerom 260 mm a obsahom 10l/8 kg cesta. Vďaka odolnej a...
Hnetač cesta HTF 20 T 400V RedFox má otočnú nerezovú neodnímateľnú nádobu s priemerom 360 mm a výškou 210 mm. Obsah nádoby 20l/18 kg....
Pizza pec jednoposchodová E 4, RedFox s komorou na pečenie o veľkosť 70 x 70 x 15 cm. Komora je opatrená osvetlením, šamotovým dnom a...
Hnetač cesta HTF 15 T 400 V, RedFox má otočnú nerezovú neodnímateľnú nádobu s priemerom Ø 317 mm a výškou 210 mm. Vďaka odolnej a...
Pizza pec dvojposchodová E 8, RedFox nerezovom prevedení z vysoko kvalitného materiálu vhodná do reštaurácií a pizzérií, kde zvládne...
Pec na pizzu BASIC XL 2L (línia 600), Prismafood je jednokomorová "plytká-široká" elektrická. Jednoduché a prehľadné mechanické...
Jednorýchlostný hnetač cesta IBT20 (400V) Prismafood s pevnou džížom, misa v nerezovom prevedení s nerezovým zákrytom misy, hákom a...
Pec na pizzu PLUS XL 4, Prismafood vlastnú komoru, ktorá je vybavená komínom, analógovým teplomerom a termostatom do 500 °C. Jednoduché...
Model Cuppone PZF/35DS je určený pre priemer pizze do 35 cm . Vďaka dig. nastaviteľnej presnej teplote hornej a spodnej dosky sa na...
Jednorýchlostný model ITR (400 V), veľkosť 15, Prismafood s výklopnou hlavou a odnímateľnou džížom, nerezovým zákrytom misy, hákom a...
Extrémne ľahká sádzacia perforovaná lopata Azzura , výrazne redukuje spotrebu múky , nábeh pre ľahké nasúvanie pizze. Hliníková hlava s...
Entry Max najpredávanejšie elektrické modely pizza pecí. Jednoduché a prehľadné mechanické ovládanie umožňuje individuálne nastavenie...
Extrémne ľahká sádzacia plná lopata Azzura , bez redukcie spotreby múky, nábeh pre ľahké nasúvanie pizze. Hliníková plná hlava bez...
Model je v robustnom celonerezovom prevedení, 2 páry polohovateľných plastových lisovacích valcov uložených šikmo nad sebou a tvarovacie...