Sitá sú ručným kuchynským náčiním, ktoré sa bežne používajú vo všetkých domácnostiach, ale aj profesionálnych prevádzkach k prosývání sypkých ingrediencí- múky, cukru, krupica, kakao a ďalšie sypké potraviny. Štandardne je sitko zhotovené z výpletu a to buď drôteného či v dnešnej dobe veľmi často používaného plastu. Ďalším druhom sít sú cedníkov...
Sitá sú ručným kuchynským náčiním, ktoré sa bežne používajú vo všetkých domácnostiach, ale aj profesionálnych prevádzkach k prosývání sypkých ingrediencí- múky, cukru, krupica, kakao a ďalšie sypké potraviny. Štandardne je sitko zhotovené z výpletu a to buď drôteného či v dnešnej dobe veľmi často používaného plastu. Ďalším druhom sít sú cedníková sitá, ktorá používame pre oddelenie napríklad cestovín od vody, ryža od vody a ďalšie. Do kategórie sít a odkvapávačov patrí tiež sitá na pečeňovú zátrepku, cez ktoré pretlačíme závarku priamo do polievky bez nutnosti tvorenia pečeňovej ryža lyžičkami. Taktiež sú v ponuke sitá pre tvorbu obľúbených halušiek. V ponuke našej firmy nájdete sita celonerezová a v dvoch prípadoch aj nerezová sita s drevenou rukoväťou.
Podkategórie
Sito na halušky na priemer hrnca 40 cm
Sito na pečeňovú ryžu na priemer hrnca 40 cm
Pasírka JUMBO na hrniec priemer 320 mm
Sito na halušky profesionálne nerezové, strúhadlo
Sito nerezové Restaurant, perforácia 3 mm
Sito nerezové Restaurant, perforácia 1,5 mm
Sito pasírovacie 31 cm nerez, sada 3 diskov - poloprofesionálne stredné ručné pasírovacie sito priemeru 31 cm
Domáce malé ručné pasírovacie sito priemeru 22 cm s rukoväťou. Vrátane 3 ks výmenných diskov s rôznou perforáciou. Bonne Graine N3002BG
Pasírovacie sito hrubé, priemer. 15 cm.
Pasírovacie sito hrubé, priemer. 20 cm.