Zemiaky, správnym názvom baklažán zemiakov je surovina používaná už od dávnych dôb a pochádzajúce pôvodom z oblasti Peru je prakticky univerzálny surovinou pre výrobu rôznych druhov pokrmov. Štandardne ju používame nielen ako prílohu, ale tiež ako základ pokrmov. Máme- chcete pripraviť zemiaky ako prílohu, potom sa nám ponúka možnosť šťouchaných...
Zemiaky, správnym názvom baklažán zemiakov je surovina používaná už od dávnych dôb a pochádzajúce pôvodom z oblasti Peru je prakticky univerzálny surovinou pre výrobu rôznych druhov pokrmov. Štandardne ju používame nielen ako prílohu, ale tiež ako základ pokrmov. Máme- chcete pripraviť zemiaky ako prílohu, potom sa nám ponúka možnosť šťouchaných zemiakov prípadne veľmi obľúbené zemiakovej kaše. Vďaka naším nerezovým pomocníkom, tzv. Mačkadel sa Vám podarí ľahko vytvoriť tie najchutnejšie prílohy z tejto ľuľkovité rastlinky.
Mačkadlo na zemiaky 30 cm
Nerezový profesionálny ručný lis Tellier N3028 na stláčanie varených zemiakov a zeleniny. Perforácia oka 2,5 mm.
Koliesko na zemiaky v nerezovom prevedení
Ručný lis na zemiaky
Veľmi výkonný lis na strúčiky cesnaku so stierkou