Lahodný alkoholický nápoj vyrábaný kvasením muštu z plodov vínnej révy rôznych druhov treba hladkať tak, aby nám tento nápoj príliš rýchlo nezostarol a nezničila sa tak jeho kvalita, pre ktorú sme ho kupovali. Víno je treba skladovať a prípadne nechať zrieť v podmienkach so stálou teplotou, podľa typu vína. Najhorším ničiteľom správneho archivovanie a skladovanie je neustále kolísanie teploty. Pre proces skladovania treba teploty stále. V našej ponuke nájdete na takmer tri desiatky profesionálnych zariadení, vinoték, pre skladovanie Vašich vín. Vinotéka je prakticky chladiace zariadenie, kde sú nastaviteľné teploty, ktoré sa budú vo vnútri vinotéky držať hnev. Vďaka vinotéke z našej ponuky zaistíte Vašim vínam stále prostredie a Vašim zákazníkom luxusný zážitok pri degustácii tohto lahodného alkoholického nápoja.