Modelový rad lopát Evoluzione na otáčanie a vybratie pizze z pece.
Extrémne ľahká sádzacia plná lopata Azzura , bez redukcie spotreby múky, nábeh pre ľahké nasúvanie pizze. Hliníková plná hlava bez...
Ľahká lopata s čiastočnou perforáciou pre úsporu-redukciu spotreby múky z modelového radu AMICA . Šírka hlavy 32 cm. Hlava lopaty nemá...
Ľahká lopata s čiastočnou perforáciou pre úsporu-redukciu spotreby múky z modelového radu AMICA . Šírka hlavy 36 cm. Hlava lopaty nemá...
Ľahká lopata s čiastočnou perforáciou pre úsporu-redukciu spotreby múky z modelového radu AMICA . Šírka hlavy 41 cm. Hlava lopaty nemá...
Ľahká lopata s čiastočnou perforáciou pre úsporu-redukciu spotreby múky
Extrémne ľahká sádzacia perforovaná lopata Azzura , výrazne redukuje spotrebu múky, nábeh pre ľahké nasúvanie pizze. Hliníková hlava s...
Extrémne ľahká sádzacia perforovaná lopata Azzura , výrazne redukuje spotrebu múky, nábeh pre ľahké nasúvanie pizze. Hliníková hlava s...
Extrémne ľahká sádzacia perforovaná lopata Azzura , výrazne redukuje spotrebu múky, nábeh pre ľahké nasúvanie pizze. Hliníková hlava s...
Extrémne ľahká sádzacia perforovaná lopata Azzura , výrazne redukuje spotrebu múky, nábeh pre ľahké nasúvanie pizze. Hliníková hlava s...
Extrémne ľahká sádzacia perforovaná lopata Azzura , výrazne redukuje spotrebu múky , nábeh pre ľahké nasúvanie pizze. Hliníková hlava s...
Extrémne ľahká sádzacia perforovaná lopata Azzura , výrazne redukuje spotrebu múky , nábeh pre ľahké nasúvanie pizze. Hliníková hlava s...
Lopata na sadenie pizze neapolského typu , ktorá sa pečie pri vysokej teplote až 500 °C .
Lopata na sadenie pizze neapolského typu , ktorá sa pečie pri vysokej teplote až 500 °C .
Lopata na sadenie pizze neapolského typu , ktorá sa pečie pri vysokej teplote až 500 °C .