Sitá sú ručným kuchynským náčiním, ktoré sa bežne používajú vo všetkých domácnostiach, ale aj profesionálnych prevádzkach k prosývání sypkých ingrediencí- múky, cukru, krupica, kakao a ďalšie sypké potraviny. Štandardne je sitko zhotovené z výpletu a to buď drôteného či v dnešnej dobe veľmi často používaného plastu. Ďalším druhom sít sú cedníková sitá, ktorá používame pre oddelenie napríklad cestovín od vody, ryža od vody a ďalšie. Do kategórie sít a odkvapávačov patrí tiež sitá na pečeňovú zátrepku, cez ktoré pretlačíme závarku priamo do polievky bez nutnosti tvorenia pečeňovej ryža lyžičkami. Taktiež sú v ponuke sitá pre tvorbu obľúbených halušiek. V ponuke našej firmy nájdete sita celonerezová a v dvoch prípadoch aj nerezová sita s drevenou rukoväťou.
Nový ideálny pomocník vo vašej kuchyni oceníte pri varení omáčok, polievok, vareného vína, proste všetkých pokrmov, ktoré chcete ochutiť...
Veľmi odolné pevné sito pre každodennú prácu pravých profesionálov.
Špičiak jemný sieťový 200 mm , perforácia 0,45 mm - v elmi odolné pevné sito "špičiak" pre každodennú prácu pravých profesionálov.